Dah ready ke?

Mummy smua bila due ? Due saya cntik 2/4/2024 tapi lme plak nk tggu🤣Bukak tt n fb ramai post da bersalin awal.. tak sabar nk cium bau baby🥰

18 Balas

Saya 3/4,kan bukak tt je ramai btul yg dh brsalin kitanya nk juga dia keluar awal tpi dlm masa sama tkut hahah tkut berat dia tk ok and kecil sgt plak jadi kita ckp kt baby keluar time seminggu dh puasa waktu dh 37 kira ok la kn nk keluar🤣

2mo ago

haah ..37week da ok la ..dok pujuk baby kluar awal sbb da larat nk melepek jee ..nk dekat due ni mkin rse nk bring jee ..nk buat pape smua tkde mood ..tdo pon tk c lena daa😭

happy kan nk tgk baby yg dlm rahim kita😍 btw, tidur rehat puas2 dulu mommy, 🤣 baby sampai masa dia keluar la nti jaga anak dlm rahim senang lg dr jaga kat luar, mommy topup ilmu byk2 dulu ya.

2mo ago

tu la ..masa ank first tu mmg jdi zombi tk ckup tdo tapi seronok🥰 tapi smggu dpat rehat dulu sbb baby kt hospital 😆

Sy due 1/4/24 nti tapi rasa nya sblm tarikh tu kot beranak sbb sy ade gdm in diet control kna serah diri awal sehari dr tarikh due, smoga d permudhkn smua urusan kita smua nanti ye mommy ..

ada tak yg bersalin 24/4 kalau ada kita geng tpi xtaw laa bby nk kuar awai ke x kalau bby nk ase kuih raye dlu lps raye laa dye kuar tpi kalau dye xmow rase sblm raye laa jwb nyer

2mo ago

makan je sis apa2 pon selagi tkde alergik ..

sma sis.. hrp sa pun dpt jmpa bby awal.. nda sbr tngok bby second sa nie girl ka boy hrp dpt girl spya brosgang🥲🤍😂due 25/4..tpi dctr srh brnk awal

1/4 tapi rasa mcm bersalin awal 🤣 firasat jela .. betul or tk tak sure lagi hahaha sebab false contraction selalu datang ...

Sama plak kite 2/4/2024.. tp maybe akan lebih awal sbb ada gdm… semoga dipermudahkan segala urusan kite nak bersalin nanti.. aamiin🥰

2mo ago

insyaallah...semoga dipermudahkan ..aminn

Saya sepatutnya due 2/4 jgk tapi kena serah diri awal. Boleh sama bulan birthday dengan mama papa dia❤️

due 11/04.. tp kne serah diri awal 01/04, czer+Btl. xsbr nk jpa baby❤️. nth2 awal dr trikh tu bby dh nk kluar🤭.

2mo ago

mmg sdri yg mta czer sis sbb nk ikat trus. BTL tu ikat. potong tiub & ikat xnk ngdung dh.

sy klu ikutkna due date 6/4 tp disebabkan kne czer,19/3 kne serah diri 20/3 czer...sbb prgnnt rapat after czer