Due bulan 8

Salam ibu ibu semua.. siapa due hujung bulan 8? Dah ready ke tu? Sy due 29/8, ada yg dah bersalin awal ke? Sy tak sabar nk jumpa baby.. doa kan sy dipermudahkan urusan bersalin, baby n ibu selamat ye.

29 Balas

sy 31/8 tp baru ni 34minggu check bukaan dh 2cm..dh settle cucuk dexa dan dibenarkan balik sbb takdak kontraksi apa2 tp doc minta sy alert dalam seminggu ni sbb doc cakap sy akan sakit semula untuk beranak..doc dah kacau buka laluan tu..dari 1cm skrng dah 2cm..Doakan sy semua

9mo ago

aminnn..semoga urusan sis pun dipermudahkan❤❤❤

Sy due date 13/8..ank 1 37week anak kedua 39week..yg ketiga ni xtaula ikut date atau keluar awal😅..saya doakan mommy² semua dipermudahkan urusan dan mommy n baby selamat🥰🤲🏻

9mo ago

Smoga dipermudahkan awak

Sy doakan semoge ibu2 semua dipermudahkan bersalin and semoga ibu and anak sihat2 belake 🥰 doakan sy jgk awal bulan 8 ni due ☺️

9mo ago

Tak lama lagi tu.. hehe smoga dipermudahkan awak

due saya 13/8 ni, anak no 1&2 lahir masa 38w & 36w. kali ni tak taw la lebih awal atau ikut tarikh due. hihi doakan kami juga ye

9mo ago

sama date due kita..semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti

due saya 26/8 tak sabar nak jumpa baby tapi kepala baby masih diatas hmm semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin

due saya 26/8 tak sabar nak jumpa baby tapi kepala baby masih diatas hmm.. semoga urusan kita semua dipermudahkan aamin

9mo ago

Try pujuk pujuk baby. Smoga dipermudahkan urusan bersalin awak

saya due 5/8 tapi 9/7 dah bersalin alhamdulillah. baby lahir masa 36 minggu 1 hari dikira late premature

9mo ago

Oh yeke. Alhamdulillah smoga mamy n baby sentiasa sihat

Saya due 13/8 , tp 31/7 ni dah kena serah diri sbb ad gdm and kena induce 😢 first baby so takut n xda pengalaman

9mo ago

Insha allah tak ada apa sis. Smoga dipermudahkan

Sy due 16/8 first baby berdebar lain macam yaa…btw semoga dipermudahkan segala urusan yaa mommy ii 🤲🏻

9mo ago

Aamiin semoga dipermudahkan urusan awk jgk

Saya 27/8 ni semoga kita semua selamat bersalin insyallah amin 🫶🏻🤲🏻

9mo ago

sama due kite... 27/8