Due 6/6/2024, hari ni dh bersalin secara normal tanpa ubat. Betul2 x sabar baby ni 🥰

Bersalin Awal

13 Balas

Saya due 1 Bln 6.. tapi doktor suruh bersalin awal.. sbb ada masalah.. tnggl 18 Bln 5 ni mmng kna bersalin 38 minggu kna bersalin.. sbb takut baby lemas.. apa perlu d buat untuk bersalin awal..

4mo ago

Sya pn mmng slalu buat senaman untuk ibu hamil tu sis.. mudah mudahan sya pn cepat bersalin mcm sis..

alhamdulillah . tahniah ibu dan selamat berpantang .. due date kita sama . hehe . btw ada turun tanda atau mcm mana ? cerita la , kongsi . i is debor 🥶. ada kena inject dexa tak ? sbb baru 36w

4mo ago

Allah mudahnya ..

tahniah n selamat berpantang.. bb boy ke girl. tq share tips kite lmbt lg 23@24/6 nnt nk dekat² baru rajin nak buat squat kot. sbb tgk tips awak ni

4mo ago

due kita sama sis 24/6.. nti 37w bru nk buat senaman n jalan byk2..moga dipermudahkan urusan bersalin kita amin

wah Alhamdulillah tahniah sis.. blh thu mcm mana bole bersalin awal ? ada turun tanda ke ? saya due 4/6

4mo ago

Sy ke hospital sbb air ketuban leaking sebenarnya. Doc plan utk induce esk tu, tp tak sempat buat apa2,baby keluar sendiri.

Congratulations sis. Due kita sama laa. Boleh tau tak tnda2 nak bersalin tu? Sy pun risau kluar awal nii.

Alhamdulillah.. tahniah ibu.. due date kita sama. Baby berat okay tak? Makin hari makin berdebar 🥹

Due kta sma sis 😍 congratulations sis. Ada turun tanda tak sblum bersalin?

4mo ago

Sama saya pun harap baby keluar next week 37 weeks 😂

wahhh. Alhamdulillah tahniah sis. brapa weeks waktu bersalin tu ya?

tahniah sis.. Sy due 5/6, skrang 36w bby msih kdudukn songsang..