NOT PREGNANT, kene scam 😆

Dh lewat period, cek upt mamma perfect semua naik line hampir 10 kaset try... 10 tu double line, skali clear blue NOT PREGNANT... Konon2 nk surprise kan husband... Kite yg surprise dulu 😆

NOT PREGNANT, kene scam 😆
3 Balas

sama la...guna digital tak dpt detect sbb hcg low lg ...sya pi scan sbulan lebih cm tu dh nmpk kntung

2y ago

sis guna mamma perfect jgk ke sebelum guna clear blue digital ?

Sy pernah guna strip mamma perfect tu naik doubline samar guna upt lain -ve hampa je rasa

2y ago

Mamma perfect juga, huhu. Nak percaya pun waswas sbb beli brand watson negative 🥲

sy suke gne strip y dip n tell..cubelh y tu

2y ago

biasanya kalau samar2 tu mmg ada sis. sy pun check haritu beberapa kali semua samar2 sgt then 19/7 p scan bby dah 7w2d. nanti sis repeat test lg next week. if masih samar2 mean baru lg.