Diberhenti kan kerja

Hi mummy. Saya nak tanya ada tak mummy kat sini yg kerja dkt pejabat buruh? Company sruh saya tender resignation sbb performance Tak bgus sedangkan saya dah kerja setahun 5 bln and dah hbis probation period 6 bln last year. Due Saya bln 1 and Saya Bru je dpt news ni td. Terus down sgt2. Sedangkan saya dah struggle kerja x larat pun dtg jgk kerja. Pergi sana sini settle hal staff lain sedangkan saya tgh pregnant. Dia sruh saya bg notice sebulan means last day Saya kerja end of November. Apa patut saya buat ya? Dkt2 nak bersalin nk guna duit ni lah dugaan dtg.

16 Balas

Jgn bg tender letter tu.. Slagi awk xbg, diorg xblh wat ape2, cpat2 wat report kt pejabat buruh & viral kan dlm social media.. Biadap gak eh comoany awk ni. Awk blh saman taw sbb awk preggy diorg wat cmni