Bersenam

Hi,mummy2 sekalian atau future mummy,young mummy..yg tengah pregnant ..ada tak nurse suruh dtg bersenam dekat mana2 klinik berdekatan dgn korang lah. Ni satu adakah ptut nurse tu sruh sy dtg..last minute pula tu dhlah xda org antar masa tu??wajib ke ikut bersenam tu..?.. atau just ikut je..kan sekarang sy 26week pregnant ...atau semua perempuan pregnant yg Sik kira berapa bln kandungan mesti ikut...atau terpilih je ??

1 Balas

Dtg je klu free. Klu tk dtg, buat lah senaman kt rumah sendiri. Tgk utube je. Byk dh kemudahan skrg. Nurse panggil tu sbb nk complete kan apa tugas dia je. Selebihnya kita kne jaga sendiri. So buat kt rumah je dh memadai. Jnji buat. Jgn tk buat langsung

4y ago

Lepastu dia ckp tak jadi tarikh hari ni..nasib lah aku tak dtg... Whatsaap Sy tak jadi senam hari ni...😅😅