Kitaran Haid Normal Atau X

Uolls nk tanya. Misal la kn period kita bln 6 kita dtg 8hb , bln 7 dtg 4hb yg bln 8 sy dtg 29hb/7. Agak normal x? Dah setahun lebih menunggu zuriat.

3 Balas

Normal sis, sy pn mcm tu, xtetap brp hb, tp cycle period sy 31 hari sbb selalu akn jd lmbat atau cepat 3 hari dr tarikh sebelum

5y ago

Guna opk la sis utk cek kesuburan, apps ni xtepat pn kadang2 tu, sy guna opk jgk, beli kt shopee murah

Normal sis. Untuk cycle period yg xtetap boleh usaha buat opk dan bbt untuk trace waktu subur.

5y ago

Terima kasih sis

Normal sis.. kiranya period cycle sis 26 hari..

5y ago

Thank u awk. Doakn sy dpt bby tau.. Amin