HKL

Mummy siapa2 ada yg dah bersalin dkt hospital bru HKL? Nk tanya betul ke dkt sana Klau ward penuh diaorg sruh kita pergi nearby hospital ? Saya last year bersalin dkt HKL and bkal bersalin bln 1 ni pun ingat nk bersalin dkt HKL jgk.

2 Balas

Twice bersalin sna sis @ HTTA nama baru hosp bersalin HKL, sye nk nasihatkn bhw better prep alternative hosp lain sbb HTTA MEMANG ALWAYS FULL, sye bersalin czer semi emergency Nov 2020 dan 2nd baby Czer Semi Emergency June2022, Single bedded room 1st class wad 8C, myself peg kerje gov pun diorg mnta sye pi hosp lain sbb penuh,nsib baik emergency klau x mmg naya la pi cari hosp lain tgh mlm tu, admit pkul 9pm, pkul 6am baru dpt bed itupun masuk normal ward dulu dgn foreigners, lps few hours nurse dtg tukar masuk single bedded room, this happend twice during my two czerean sis, so keep an alternative opt fr hosp incase of emergny

Tak pernah dengar pula