breast pump

Hi mummy.. nk tnye ade x yg guna breast pump jenama real bubee kt shopee.. ok tak yg tu..nk beli yg rm70++ agk kurang mmpu.. tq

6 Balas

Sy pon pakai real bubee dulu.. Time beli tu RM30 je kat shopee.. Alhamdulillah sume ok.. X sakit,, selesa and bunyi pon x bising sangat.. Sy pakai mostly pump time kat office sehari 2 kali.. Sometime gune dalam surau kalau rush sangat hari tu x sempat pegi bilik pump.. Sempat guna pump tu around 1 year lepas tu dah xpump and pump pon dah x function.. Tapi berbaloi la RM30 je bole tahan setaon..

Pengalaman sy, masa baby menyusu, sy letak silicone pump di sebelah breast lagi.. X perlu tekan2.. Mmg mengalir keluar sendiri.. Lagi mudah kerja x pyh pakai eletric pump.

5y ago

Oo.. Btl jg..try la dulu beli yg murah2.. Sy ni susu x byk sgt. Kalau pump pun dlm 20-30 je dpt.. Huhu

Sy..ok je.. Sy belu yg 39 je.. Di shoppee jg.. Klu sis bajet 70..beli breastpump cmbear (dari china) best jg.. Harga 75 tp single pump

5y ago

Yg cmbear slow sikit.. Real bubee yg 39 agak kuat dr cm bear.. Sis survey real bubee.. X pyh amik yg mhl2. Yg 39 sy beli pun functioning well

Suction Real Bubbee kuat kalau sis buat satu2. Saya tak guna double sebab suction slow 😘

Saya beli dkt shoppe.. Oke jee.. Dlm 40 camtu.. Oke je dia urut breast kita semuaa

For me x ok sis😅