breast pump

Hi mummy.. nk tnye ade x yg guna breast pump jenama real bubee kt shopee.. ok tak yg tu..nk beli yg rm70++ agk kurang mmpu.. tq

6 Balas

Sy pon pakai real bubee dulu.. Time beli tu RM30 je kat shopee.. Alhamdulillah sume ok.. X sakit,, selesa and bunyi pon x bising sangat.. Sy pakai mostly pump time kat office sehari 2 kali.. Sometime gune dalam surau kalau rush sangat hari tu x sempat pegi bilik pump.. Sempat guna pump tu around 1 year lepas tu dah xpump and pump pon dah x function.. Tapi berbaloi la RM30 je bole tahan setaon..