Handsfree breast pump

Hi..macam mana yea cara & model yang ok kalau nak pakai handsfree breast pump..Sy ada cari di shopee tapi macam xfaham macam mna..Sy memang dah ad breast pump jenama Real Bubee..Ada spe2 tak yang guna handsfree punya,boleh terangkan? TQ

1 Balas

Pump tu dia bentuk kubah gitu. So bleh letak dlm bra. Nnt susu dia collect direct situ. Jd takyah pegang atau terjojol kena smbung letak botol susu gitu. Ada byk je jenis blh smbg kt pump biasa. Tp kena make sure sepadan la. Spectra ada. 100++ harga. Ada murah lg rasa

2y ago

Sis saya ada handsfreepump tapi bila pakai dgn bra susu tak masuk pun