breast pump

Hi mummy.. nk tnye ade x yg guna breast pump jenama real bubee kt shopee.. ok tak yg tu..nk beli yg rm70++ agk kurang mmpu.. tq

6 Balas

Sy..ok je.. Sy belu yg 39 je.. Di shoppee jg.. Klu sis bajet 70..beli breastpump cmbear (dari china) best jg.. Harga 75 tp single pump

5y ago

Yg cmbear slow sikit.. Real bubee yg 39 agak kuat dr cm bear.. Sis survey real bubee.. X pyh amik yg mhl2. Yg 39 sy beli pun functioning well