Breast pump

Hi mommies, nak tnye. Sapa2 boleh share breast pump yg ok utk first mom? Berbaloi ke invest beli yg harga rm1k lebih? Atau yg murah pon dah ok? N jenama apa yg sesuai utk saya beli? Since pkp ni xboleh nk test dekat kedai jd tpkse beli online. Selalu guna x nanti? #firstbaby #bantusharing

1 Balas

sis kerja ke housewife? kalau kerja & masih nk anak minum susu ibu, better beli utk pump. sis ada cek kat pumponthego? katanya kat situ boleh