breast pump

Hi mummy.. nk tnye ade x yg guna breast pump jenama real bubee kt shopee.. ok tak yg tu..nk beli yg rm70++ agk kurang mmpu.. tq

6 Balas

Pengalaman sy, masa baby menyusu, sy letak silicone pump di sebelah breast lagi.. X perlu tekan2.. Mmg mengalir keluar sendiri.. Lagi mudah kerja x pyh pakai eletric pump.

4y ago

Oo.. Btl jg..try la dulu beli yg murah2.. Sy ni susu x byk sgt. Kalau pump pun dlm 20-30 je dpt.. Huhu