Pempers nb

mummy nak tanya. Selalu baby baru lahir cukup tak beli pempers nb 1pek? Sebab takut baby cepat besar tiba2 dah kena pakai saiz S

46 Balas

begantung pd besar baby juga. masa sy dlm pantang ,1 pek lebih je pakai.. lepastu tukar saiz s da

usia baby girls 43hari dah habis 7pek Pampers nb petpet 😂 berat anak alhamdulillah 4.3 kg sekarang

5y ago

saye pantang tgok anak punye pampers mesti nak tuka 😅😅

Ye cukup.. Beli 1 pek je. Takut dia cepat naik badan. Awal2 lahir, mmg badan cepat naik.

bby sy lahir 2.9kg..4 pack saiz nb..baru tukar saiz s..sbb bby sy byk kencing n berak

Biasenye lepas pantang baru tukar s..tp bergantung baby jgk..ade yg besar cepat

Beli dulu one pack. My baby pakai one and a half pack, then terus jump size m.

Saya guna 2pack..drypers punya..180keping kdua2 nya..habis je beli M terus..

Kalau saya x ckup sbb baby lagi byk pakai pampers selalu Sya akan beli 5 pek

Klu sy tak cukup. Ni dah sebulan lebih 4 pek pampers nb sbb dia berak kan..

Sy plak masa bby 1-3bulan, habis 1 pek stgh utk sbulan 😁😁