hi mommy this about pampers

hi mommy apa beza pempers newborn dgn saiz s? kalau nak beli saiz s terus boleh tak mommy? atau newborn kena pakai saiz yg ditetapkan? alahai confiusnye tgok saiz newborn dgn s takbanyak beza. #jangankecam #newmom #firstmom #First_Baby

2 Balas

Tengok berat latest anak awak. Kalau pengalaman saya masa first pregnancy, beli pampers bila dah bersalin. Sebab hospital dah sediakan pampers untuk baby. So saya bajet size bila tengok baby. Hehe

1mo ago

Contoh, macam saya bersalin hospital swasta. Saya tengok nurse pakaikan NB size untuk baby. Lagi pun baby saya lahir 2.4kg. Tangan, kaki, badan kecik2 comel je. Tu yang balik dari hospital beli saiz NB jugak. Satu lagi tips tengok recommended kg kat packaging pampers tu.

Hi, macam sy beli 1 pek size NB ..then bby dh keluar kalau pakai size NB ketat, bru sy beli size S ..sbb xsemua baby sama size 😁..