Perlukan pampers nb banyak mana

hi mommies, yg dah ada pengalaman anak kecik.. boleh sy tau rata2 nb akan guna pampers dlm berapa byk? sy dengar nb kerap tukar pampers tapi cepat besar so maybe kena tukar saiz nanti. saya nak beli bulk sbb murah tapi takut membazir. agak2 sblum dia tukar ke saiz s tu ada ke dalam 200pcs ke? #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

Jenama apa yg ada utk just born, susah nak cari. Dulu2 senang je. Yg skg ada pun size S.. Tapi cam besar je,.. Sy beli drypers.. Tapi kalau boleh nak cari yg memang khas utk new born.. TQ yg respond

1y ago

banyak juga sbnrnya. drypers wee wee dry sy beli. molfix pun pilihan best jugak. jenama momohouse & mikubi ada dekat shopee

sy tgok ats berat latest dr scan..sbb bby sy kecik sy beli 1 pek nb molfix n 2pek nb momo.

sy beli dua pack je size nb..lepas tu beli saiz s 4 pack..beli jenama momohouse..harap okay la..

1y ago

sama2..☺️

2pek nb. tu pon tgk berat bby bpe. kalau keluar dh 3kg beli 1je. lps tu boleh pkai size s

1y ago

oh i see. baik2, terima kasih atas jawapan nya ☺️