Susu Fernleaf

Hi , mummy mummy gorgeous disini .. nak mintak pendapat lah , Anak baru 1 tahun 11 hari full bf tak pakai botol dan pacifier , Kalau boleh nak cuba stop bf .. Saya nak cuba bagi susu full cream fernleaf atau pun yang tahun 123 tu cuma , Patutkah saya pakai minum pakai botol air atau botol susu , sebab botol susu memang susah nak bagi sebab memang dia tolak 😅 Bagi Pendapat please 🥹

2 Balas

Boleh je cuba bagi pakai botol minuman yg ada straw tu. Mcm anak buah saya lah dia minum pakai botol minuman sbb botol susu dia reject

1y ago

kalau bagi susu full cream tu bagi berapa kali ye sehari ?

boleh try mana2.