Botol susu

Kalau baby full bf boleh suggest tak botol susu apa sesuai ? Dh cuba pigeon punya botol susu dia tknak 🤣 puting keras kot , ada kee botol yg puting seakan puting kita ?

9 Balas

Try tommee tippee yang teat dia tu super soft. Anak i dah try avent , hegen dua dua tanak then bagi tommee tippee mmg lembut sangat makesure teat tu yg super soft.

Pigeon soft teat wideneck ke? So far pigeon dah seakan outing dah. Maybe baby awak tak suka. Puting susu ni kena try n error tengok mana sesuai

Spectra , beli puting yg original spectra . Mmg siap boleh kempis . Harga berpatutan juga . Nak link blh PM saya

Puting Pigeon dah kira lembut. Puting Philips Avent lagi keras. Saya try dua2. Anak saya lebih suka Philips Avent.

tommee tippee

Philip Avent.

Try avent .

como tomo

avent