postdate

Mummy dlm ni ade x yg penah bsalin lmbt dr due? Bpe hari lmbt ye ade resiko pape x? Saya dh lmbt 3 hari xde tnda2 nk besalin pon .. Just sakit ari2 ncm nk piriod je tp x kerap shari dlm 5 6 kali je

17 Balas

Ank 1st lewat seminggu.. Induce, end up ceaser.. Ank 2nd pon lewat seminggu.. Induce n dh tolk msuk ot nk ceaser, tp alhamdulillah boleh normal.. So, besalin normal dlm ot.. Haha.. Ank 3rd awal 4 hari and alhamdulillah besalin normal.. Ni skrg tgh tunggu ari ank ke 4.. Dan hopefully x lebih due.. Tgh berdoa n pujuk bby bg kerjasama kuaq awal n dipermudahkn semua.. Aminnnn