maaf brtnya..

sy bru kawin 25/1/20..last priod utk januari 26-30/1..skrg dh 3 4 hari rase cramp kt ari2, sakit blkg, demam, rase xselesa perut mcm ade angin.. kenapa ye.. utk next period lmbt lg klu nk ckp simptom nk period.. ade sape2 prnh alami x

8 Balas

Awal kahwin memang macam tu. Badan lemah, letih, tak sihat. Bab period tu sis tggu dalam 2 weeks, kalau tak ada period boleh check upt dlu.

Myb tu tanda ovulasi. Atau perubahan hormon. Atau tanda2 awal pregnancy. Semoga ada rezeki.

Perubahan hormon sis . Mcm sy awal² kawin 😅 . Tpi kalau preggy , Alhamdulillah 🤗

mcm saya...harii tuu...dlm smnggu kwin...cramp prut....

klu blg awl khmilan awl lg sis. . myb sis msuk wktu subur kot..

perubahan hormon slps kwin. kalau lewat period nt bole cek upt

3y ago

hi sis.. ni soalan dh lame...hihi.. mgkin bru naik kot..

Tunggu delay period dulu sis ya😊

Perubahan hormon kot