32w

Salam mommy smua... Kandgn sy 32w.. Semlm perut sy sakit sgt... Mcm sakit nk bsalin pon ye jgk.. Sbb rse contractn die tu kerap sgt... Cume xpsti cntractn btul ke plsu.. Sy sorg yg mmg tahan sakit.. Dan semlm sy tahan, smpai jam brpa pon sy xtau, last2 sy tetido dlm sakit tu.. Pagi ni, dh xde rse sgt dh sakit tu.. Knp ye? Ade x mommy penah mcm tu? Konpius...

1 Balas

Pernah juga. False contraction rasanya. Sis cek jika satu haritu dh sakit sangat dan ada keluar darah. Pergi hospital terus

5y ago

InnShaAllah tak ada apa2.. Kdg2 baby tekan bahagian kiri or kanan lama. Memang sakit. Lepas tu ok balik. Sama la mcm sy tahan sakit sampai zz.. Lepas tu hilang dh. Kdg2 gosok tanya. Kenapa baby? Lapar ke. Hehe