keliru

sy mngndung anak no 3.. tp baru 9 weeks.. tp scan nampak kantung shja.. tp kantung puan ok.. cme janin x nampak lg.. mgkn lmbt sikit.. tp insya'allah x de pape... doktor kata.. insya'allah ada.. cme lmbt sikit... sy dh risau.. sy cek buku abang2 dia.. 9 weeks dh nmpk.. kenapa yg ni x nmpk.. siapa pnh jadi mcm sy?

2 Balas

normal je sis . jgn la risau . mmg kdg2 sesetgh KK scan dy xbpe jelas n nmpk . klau jelas mmg xnmpk lg janin kemungkinan janin tu kecik . sbb tu la bby kelua pon semua xsame saiz . uhuhu . doa je baik2 sis.

Ramai yang macamtu..kena tunggu sikit repeat scan