36 minggu......

dh 36 minggu...blom ade tnde2...tpi nk bjln pon kaki dh gigil ye....ptme kli kne mcm nibwah prut dkat ari2 ase sakitt je...ade yg brpegelaman mcm sy x...prot pon biseee je..pastu ari2 kne contration plsu...ade kh itu smua tnda2 dh nk brnak

2 Balas

Chill mommy. Baru 36 minggu. Kalau keluar sekarang, baby prem. 37 weeks ke atas baru masuk tempoh matang. Aktifkan diri dengan buat senaman dan berjalan. Antara tips untuk mudah bersalin juga. Braxton hick tu normal. Awak just pantau dan alert dengan tanda2 bersalin je.

tq....sy dh msuk hosptl tpi bjn sbp brnk sbp buah pinggang bengkak...doa kn sy kwan2