sakit bhgian antara celah paha

Hello mummies sy msuk 37weeks sda rsa skit bhgian celah paha antara tulang pelvis sblh kanan tu normal ka? Skit smpai bjln pun kdg mau jtuh sbb ttiba rasa lemah bhgian kaki tu

6 Balas

Haaaaa.. Bde alah ni la yg i nk ckp.. Tp still x tau nk sbut cm mane sakit n senak tu.. Hahahaha.. Gotchaaa!!!! Haah... Sme.. I da 34w now.. Since pregnant 32w dh start rs mcm u ni.. Dy dtg sekjap² je kan?? Time kite bejalan je kan?? Bkn dduk, baring @ pgerakan thenti kan?

5y ago

Ya dngr2 kpala bby msuk laluan tuh.. Hati2 sj sis klw bjln tkut tpleot pulak😅 gra2 skit ttiba

Normal...😅 terkenang pula masa i mengandung..awak nak dekat nak bersalin tu..nanti bila awak dah beranak,semua tu akan hilang...

normal.. mksud nya kepala bby dah masuk dlm ruang pelvis .. sy rsa mcm tu start 28weeks smpai dekat brsalin ..n doc bgtau tu normal 😊

5y ago

Syukur lah sbb scan last hrtu 34 weeks baby songsang

Baby dah masuk laluan 💕💕 tak lama dah tu sikecik nak kuar 😍😍😍

5y ago

Syukur lh hehe doakan sy.. smoga dpermudahkn ya sis tq

Saya pun.. rase dekat kelengkang tu sakit2. 😪

Normal sgt..