Trimester ke 3

Assalamualaikum smua .. now sya dh msuk 35weeks..normal kah klau kdg2 tu bhgian leher dan blkg kita sakit mcm yg kna cucuk2 tu tp skit nya skjp jew lh .. kdg klau rsa skit tu nk tunduk pun tk ble .. kaki pun trsa sakit bhgian paha tu..kdg klau baring and nk berkangkang tu rsa sakit .. ad yg sma mcm sya tak .. ap pun smga persalinan kita bjln lncar and slmt ...Aminn .. #ingintahu #seriusnanya

4 Balas

sama sis.. hbs cerita sy sume yg sakit 🤣 Bila g kk, semua elok je...xde yg abnormal.. bila mengadu gan nurse, senyum je dia.. dia ckp ala lg sebulan lebih je.. ntah2 beranak awal.. 😆 klo xthn sgt, sy kdg2 minta hsbn sapu minyak panas.. atau sy letak ice pack kat tendon/urat yang tegang tu.

waalaikumsalam , biasa laa sis dah hujung2 ni kan🤭 sya 34w ni pon dok x ckup nafas laa jantung laju laa , kaki skit time tdo laa😂aamiin aamiin mudahan dipermudahkan 🤲

1y ago

sya due 1/2 ni..9/1 ni jmpa dctr pkar lgi kat kk..

Sama juga la... Tapi ini first time kena anak ke 3..😂 Mungkin juga faktor usia..

normal sis.. sama cm sy 35w ank first jugk..berdebar² ras😬

1y ago

due sy 9/2 nie