sakit celah kenkang(pelvis)

Hyr mom ada skrg da tggu hri nk brnk,sakit bhgian kenkang??klu berdiri berjln ya Allah mcm nak jtuh kemaluan?ssh btul nk gerak klu bring nk mngiring angkt punggung pon skit celah kenkang tu??shre mom mcm na nk krg kn skit ney due date 30/12/19 xlama lg ney

2 Balas

Sama dgn saya sis. Saya due esok ni 20/12/19 tapi takda tanda2 lagi. Sakit pelvis tu ya ampun berminggu2 dah. Bila buat kerja sikit mula sakit. Nak bangun susah, nak alih badan time tidur pun susah. Sakit sangatttt 😭😭

Tain awak mengiring awak letak bantal kat celah ii bahagia kaki