ari2 sakit dan celah paha sakit

Haii mommies ..sy dh 39w cun hari ni tapi bhgian ari2 sy sakit & bhgian celah paha terasa sakit2 .. adakah itu slh satu kontraksi asli atau sebaliknya? anak first msih confuse dgn kontraksi nya

5 Balas

saya..pon MCM sis jugk..sakit di bahagian celah peha..dekat belah peha kaki kanan saja..sekli sakit dngn bahagian pinggang..tak tahan..sakit nya,nk menangis 😭 rasa nk tercabut pinggang bila kuat sakit..nk alih tempat tdo kiri dan kanan pon siksa sngt..berdenyut pinggang serta celah kangkang bahagian peha tu..

2y ago

thanks you bgi semangat..

Bby da kebawah tu sis,kalau sakit beranak lain,,dia mcm rasa nk berak tp laaaagi sakit

bukan kontraksi, tu salah satu rasa baby makin ke bawah laluan

saya baru masuk 31minggu pon da sakit kat ari2 dan celah peha.

baby dah makin ke bawah ,bukan kontraksi

2y ago

btul tu.bukan kontraksi,saya pon sakit di bahagian celah peha jugk, serta dngn pinggang kiri dan kanan kuat sngt sakit..saya dah 34weeks 6days.