Knpa sya pnya kat bhgian paha atas skit? klau jlan trus rsa skit, skit skjap klau jlan bru ja brlku.

5 Balas

Kalau bgi sya normal sbb sya selalu jadi masa week 12-18 mmg sakit nk gerak trun katil sakit sgt. Skrng okey dh tk rsa sakit. Saya pun kerapkan jalan gagah juga sbb sya byk bedrest masa awal pregnancy. Semoga urusan kita dipermudahkan ☺️

sis dh week ke berapa? sy pun tgh alami bnda yg sama. sakit d bahagian bawah perut belah kanan. bila week 24 scan doktor sah kn sy placenta previa. and kbiasaan nya akan rasa sakit mncucuk2 mcm tu bila jalan. so doktor pesan bnykkan baring

Sme la kte start mle skit paha belah kiri nie mse 23w..smp skrg dah urut pun still jadi..nurse suggest buh minyak angin n urut2 d bhgian urat pinggul ke paha..bg lega sket tiap mlm..n minum byak susu

iya bun sma aku juga mrsakan skit sperti itu..apa yg harus di lakukan bun??skrang usia kandunganku udh 9 bulan bun

Rajinkan buat kagel..