Tali pusat berpusing

Hi mummies. nak tanya. saya scan ritu details 19weeks. now 22 weeks alhamdulillah. tapi, based on gambar doc kata tali pusat mcm kat keliling badan dia. baru 1 pusing. tp doc kata insyaallah takde apa2. sbb baby baru gerak2 main2. tapi sy risau huu. sape2 ada pengalaman? nak minta tips - hmm bak kata mak saya, bukan kita bole alihkan tali pusat tu ? minta doa baby saya sedang main2 tu je ye nanti normal la tu. tq semua

Tali pusat berpusing
7 Balas

Aktif sgt bby ni..bby boy ke..hihi

5y ago

alhamdulillah boleh kwan..sy pregnant bby boy jugak...tapi baru 21 week..aktif sgt, sikit2 gerak... harap2 scan nanti sihat semua la...amin