Tali pusat selendang

Ibu2 ada pengalaman tak tali pusat baby 'selendang' ? Tali pusat tu mengelilingi dia .saya 24 week. Doc ckp tali pusat anak melilit dia kalau diikutkan. So sy kna pantau pegerakkan baby and counting. Takut dia besar dan dia tercekek. Normal ke mcm tu ? Act risau jgk. Sapa pernah alami ? Semoga baby sy sntiasa dlm keadaan baik

2 Balas

Sis sy week 17 nampak lilit ritu tp doc kata positif la mungkin pusing2 lg sbb kecik. Now sy 24w scan baby normal dah tali pusat takde keliling. Selalu pikir positif, bercakap dgn anak sll bantu ibu, lepas solat doa bnyk kat Allah, minta maaf kat tuhan & jagakan anak dlm kandungan, insyallah.

Semoga d prmudhkan urusan sis