Tali pusat berpusing

Hi mummies. nak tanya. saya scan ritu details 19weeks. now 22 weeks alhamdulillah. tapi, based on gambar doc kata tali pusat mcm kat keliling badan dia. baru 1 pusing. tp doc kata insyaallah takde apa2. sbb baby baru gerak2 main2. tapi sy risau huu. sape2 ada pengalaman? nak minta tips - hmm bak kata mak saya, bukan kita bole alihkan tali pusat tu ? minta doa baby saya sedang main2 tu je ye nanti normal la tu. tq semua

Tali pusat berpusing
7 Balas

Doc xrepeat scan ke sis.. Sy hari tu nmpk sebelah je tali pusat dh mcm2 cara doc bt still xdpt then doc auh repeat lg semingu..alhamdulillah ok..

5y ago

Ha now dh 25w. skrg baby ok dh haritu sy scan lg skali buat sendiri scan 2d. 😁

Semoga selamat ibu dan bayi nya, allahumma amin

Semoga baby pusingkan blk tali pusat 2..Aamiin..

5y ago

Amin terima kasih sgt sis. Sy scan ritu dia ok je dh haha ye la tu ritu duk memain pusing haa

Semoga baby pusingkan balik tali tu. Aamiiin.

5y ago

Amin alhamdulillah baby dh ok dh sy scan huhu risau btl

Sis 19 weeks da boleh nmpk jantina blum ye

5y ago

Ikut badan sis. Sy 17 tu saje tanya doc, dia kata kalau nampak sy cekkan. Pastu mmg nampak lak pistol dia 😅 maybe kalau babyboy senang sikit la detect. Week 19 lagi terkangkang dia huu

semoga sumenye dipermudahkan

Aktif sgt bby ni..bby boy ke..hihi

5y ago

alhamdulillah boleh kwan..sy pregnant bby boy jugak...tapi baru 21 week..aktif sgt, sikit2 gerak... harap2 scan nanti sihat semua la...amin