tali pusat baby terlilit

Xtau nak tanya soalan cmne??? Ada x ibu2 yg prnh dpt tau tali pusat anak terbelit sblm lahir.. Mcm sy skrg ni 37week..doktor scan..so nampak la tali pusat terbelit satu lilit..tapi doktor kata still blh lahir secara normal..klu dua lilit..high chance utk czer. Sape2 ada pengalaman,blh share x..thanks???

1 Balas

Ank sy trbelit 2 lilit tp lahir secara normal

4y ago

Sy xtau pun sis baby trbelit tali pusat, masa scan xde nampak pun, ctg pun xde masalah, sy bersalin tnpa bantuan apa2..masa baby keluar bru la nampak