HB Low 10.9

Hi mummies, Kemarin sy checkup utk 18week. First time HB low. 29/6 ni kena datang checkup semula. Apa ye cara nak naikkan HB dgn cepat 😢

16 Balas

sy haritu bukak buku hb 12. lpstu drop 10.8 bila dah 20w turun lagi jadi 10.4. 😌 macam2 dah buat. sy makan maltofer 3 kali sehari. siap kena attend dengar talk pakar pemakanan. last2 doc decide masukkan ubat cosmofer 6 jam ++ kena tahan dekat kk tu. next week nak kena check darah lagi. harap2 lah okay kan.

3y ago

yang penting sis kena ikhtiar. serik rasanya masuk ubat lama2.