HB Low 10.9

Hi mummies, Kemarin sy checkup utk 18week. First time HB low. 29/6 ni kena datang checkup semula. Apa ye cara nak naikkan HB dgn cepat 😢

16 Balas

I makan buah delima dan jambu batu plus ubat yg kk bagi. Alhamdulillah last check naik 11.6

3y ago

Masa checkup hb drop 11/5 (10.6) and then check up 8/6 naik (11.6). Yg penting ubat klinik bagi jgn skip makan.

saya amalkan buah kurma. elakkan minuman berkafein. mcm tea, nescafe kopi

saya makan sayur2 ja...hb mmg cantik

Banyakan makan buah delima Dan epal

Makan buah delima

yg nie ye sis

3y ago

😊😊