Jantina Baby

Hello mummies.. Ada x yg bleh tgk scan jantina my baby? Boy or girl? ?

Jantina Baby
87 Balas

Assalamualikum hai sya blm tahu lg scan jantina boy or girl lg...sya dah masok 33 mggu 2 hari mggu dpn 35w next appointment baru nk check scan sama ada jantina boy or girl tak sabar nya nk tgok jantina bby tk ksh boy or girl pon yg pnting bby sihat 😊😍😘

mcm girl sye check swasta kata 80% girl sbb takde pistol, sbb ada check up kat KK kata tak berani ckp girl ke boy 😂 Sbb 2d je tapi sama je pun pegi scan swasta 2d jgk

4y ago

Hahaha suami sy plak berharap anak girl yg first. 😅 Katanya boleh harap tolong mama jaga adik2. Scan 4x tempat yg berbeza alhamdulillah boy. 😂 Sy yg menang. Haha. Takpela boy or girl. Janji semuanya selamat, sihat sempurna zahir dan batin dia. Aaamiinnn.

Hello semua.. Dah 8 bln dah baby girl dlm gmbar scan tu.. Mau blajar berdiri dah😂🥰🥰🥰

tgk sekali mcm girl . hahaha btw tdk kisa lh kn girl atau boi , yg pnting si ibu slmat mlhirkn dn si bby slmat dilhirkan .

Nk cari baju baby murah2 ? Blh tekan link ni .. ❤ https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=WV9DMA&lang=en

nampak mcm boy tapi tak jelas sangat lah cube scan lain kali pula.. doc tak bagitahu ke girl ke boy sis

hri tu pn time sy checkup dktr nmpk mcm ni jugak..x pasti girl or boy..terujaaa pulak nk bby girl😅😅😆

4y ago

Amin.amin...😆😆😅😅

kalau mcm sis tu girl, kalau boy mcm ni hihi terang² boy🤣 nasib keluar betul² boy😂

4y ago

Berapa weeks sis scan ni ya dah npk jelas?

girl ni . kalau boy ada nmpk buyong die sikit😬😬 mcm baby sy dulu gitu la

mcm baby girl…sya scan swasta lg 2 hari nk msuk 20 mggu…trg2 dh nmpak😂