Jantina Baby

Hello mummies.. Ada x yg bleh tgk scan jantina my baby? Boy or girl? ?

Jantina Baby
87 Balas

mcm girl sye check swasta kata 80% girl sbb takde pistol, sbb ada check up kat KK kata tak berani ckp girl ke boy 😂 Sbb 2d je tapi sama je pun pegi scan swasta 2d jgk

4y ago

Hahaha suami sy plak berharap anak girl yg first. 😅 Katanya boleh harap tolong mama jaga adik2. Scan 4x tempat yg berbeza alhamdulillah boy. 😂 Sy yg menang. Haha. Takpela boy or girl. Janji semuanya selamat, sihat sempurna zahir dan batin dia. Aaamiinnn.