Tukar botol susu

Mula2 saya pakai botol susu tommee tippee , and now ank na masok 5 bulan and saya na tukar kepada botol susu ppsu yg oz dia melebihi 9 oz , rasa2 anak okay ke dgn penukaran susu botol ni ? Adakah dia akan tolak guna botol brand lain or senang na terima ? Saya risau if da beli jenama lain baby taba pulak. Dah membazir. Tolong ibu2 bagi pendapat .

3 Balas

Mcm baby saya dia takmau botol lain selain Avent. So masa 5 bulan saya tukar botol Avent yg besar jugak sebab puting dia sama. Saya dah try brand lain dia takmau.

Cari yg similar : Sbb Bila lain2 baby xmau. Nasib Saya dlu since newborn Mmg ajar 2 jenis botol avent and mam. Sng makin besar, Dia Terima mana2

1y ago

Tommee tippee and avent saya tengok mcm lebih kurang teat dia .

crik jenis puting sama mcm tommy tippee.

1y ago

x sure lah. sbb sye x guna avent. botol yg saya guna mmg x sama dgn tommy tippee.