Botol yg muat puting tommee tippee

Hi ibu2, nak tanya ada ke yg tahu botol apa yg sesuai dgn puting tommee tippee? Sbb nak beli botol yg murah2 tp guna puting size tommee tippee sbb baby dh biasa. Haritu try botol and puting pigeon dia tolak 😂 baru nak jimat duit beli botol yg murah sikit

1 Balas

nk jimat beli botol glass sis. tommy tippee ade. boleh guna selagi dia x pecah. so xyah pening2 nk tukar tiap 3bulan.

10mo ago

Wahh noted baik baru tauu, kiranya glass ni takde expiry mcm pp dgn ppsu ya sis? Cumanya mudah pecah je kan