Kulit breakout

Muka saya teruk sangat . Dah bertahun cuba rawat ngan produk drugstore n produk yg xde mercury la mksudnya .. but still macam xde kesan . Jerawat aktif kemain tumbuh setiap hari . Saya pun xtahu apa silap saya .. dah malu sangat dah nk jumpa org . Kak ipar saya ada bagi suruh try tabita . Tapi saya tkut nk try sbb mercury kan .. n saya takut effect pada baby saya yg bru umur setahun saya breastfeeding .. 😮‍💨😮‍💨

1 Balas

mungkin masalah hormon atau pemakanan. kena cuba jumpa doktor kulit pula. kat kk boleh buat appointment dgn doktor kulit. tabita tu takyah. memang merkuri dan akan effect baby yg sedang menyusu

4mo ago

ya sis saya pun was2 nak pakai . sape xsayang anak kan .. mmg tak laa kalau effect pada baby . baik xcantik la .. nak makan ubat kurus pun malas fikirkan anak . kk kerajaan ke sis ? boleh ya ? saya pun macam fikir hormon jugak . sebab pakai produk drugstore pun mcm xde kesan .. dah bertahun rawat muka