Jerawat nonstop

Macam mana ya nak hilangkan jerawat dah 5tahun saya cuba pakai macam2 yg bukan mercury still xjalan jugak . Sampai stress dah mmg hilang seri trus muka .. ngan parut hitam .. jerawat naik nonstop macam xjaga kebersihan padahal xpernah skip skincare routine .. Ya Allah 😔😔😔😔

2 Balas

saya masa pregnant saya xpakai skincare sbb risau kt kandungan. sy pakai sabun madu amway smpai skrg. sabun amway ni dia berkesan utk kecutkan n hilangkan jerawat . cuma parut je ssh nk hilang. kalau jerawat mmg ssuai sgt lagi² kaalu prnh paakai produk merkuri. masa sy breakout mula² preg, sy start pakai sabun madu amway smpaila ke beranak.

mungkin belum jumpa products yg sesuai

7mo ago

tulaa dh mcm2 saya guna xde perubahan pun pdahal xguna mercury pun