Muka Breakout Teruk

sy dh 7weeks4day pregnant .. muke breakout truk lah .. merah2 .. since tw pregnant mmg xde pkai ape2 produk pon .. just guna pncuci muka aloevera je .. any suggestion x produk ape yg ingredient dy neutral .. n boleh rawat breakout muka sy ni ..

1 Balas

Masa preggy better pakai skincare yg organic. Kalau waktu breakout better awk x pakai pape dulu. Sye preggy pun muka breakout terok. Lepas bersalin alhamdulillah licin. N spnjg pregnant pun sye x pakai pape time breakout smpai la skrg ni 😄