Breakout

Muka breakout dari start pregnant. Sblm ni klu ada jerawat pun satu dua just time nk period . Ada x cara nk kurang Kan, jerawat hari2 dtg skali 2/3 kluar.helpp

Breakout
2 Balas

Hormon tu . Nanti lepas bersalin bersih sendiri

5y ago

Saya masa seminggu pantang , husband asyik tanya je pakai apa sebab dia cakap muka nampak bersih sangat . Tapi saya tak de lah naik jerawat pun . Saya naik biji biji air kat kaki tu tapi elok hilang sendiri . Dengan ada naik jerawat badan tapi tak teruk , pun hilang sendiri juga