Ibu2 nk tnya.. Normal ke dlm 1st trimester ni rsa mcm angin je perut.. Na kentut pown malu2 na klua.

Msa mula2 1-11 ramadhan je full puasa.. Ni jd tkot plak sbb ade sejarah gastrik.. Tp perut ni berangin je walau da x puasa.. Smpai konfius ni lapar ke , angin ke , gastrik ke.. Kaki pulak slalu sejuk je walau cuaca pns.. Hritu g scan x nampak lg.. Ni tnggu 7/8 week na g scan balek.. Doakan sy ibu2 supaya pepi2 dlm perut ni nampak msa scan nnti dan sihat2.. Aamiin..

1 Balas

Normal. Saya pon sama 1st trimester badan berangin sampai naik ke kepala. Hari hari suruh husband urut kan kepala dengan badan

2y ago

tu lah sis.. huhu.. berangin je haa.. kdg tu da muntah pown still rsa ade angin lg.. slalu kalau gastrik dlu2 muntah je da rsa ok.. hewhew..