Scan on 35w++

Ibu2, smpt lg x kalau kta mntk scan 35w++ utk tgok muka baby? Ke kene awal bru jelas nampak. Sy skrg dh 33w ingt nk g msa 35w nnti sbb msa tu bru husband balik dr travelling. Sy nk g sorg time ni mcm mls lh plak nk drive. #bantusharing

2 Balas

Rasanya dah tak nampak sebab dah 35 week . Kalau 4d scan sampai 28 week je boleh

scan 5D ke? kt tmpt sye, last scan 5D ble bby 32 weeks... lebih dr tu dyorg x buat..

1y ago

Oh yeke.. Tmpt sy msh lg kalau 33w..kalau 35w xtau dorg accept ke x. Hritu dh g msa 30w tp baby tutup muka lk n breech jd xnmpk, tu doc suh dtg hrini tuk scan lg. Sy xleh nk g hrini sbb keje. Ingt nk g weekend tp husband xde lak tu yg tpkr nk tgu husband balik cuma lmbt lg lh.