Normal ke?

Hai maaf nak tnya ibu sy da 24 week.. Lately rsa mcm perut sebu/ngeras mcm msuk angin je.. *bdn kite mmg kuat angin.. Then air liur asyik kumpul je dlm mulut.. Bila jd mcm ni payah na rsa anak gerak.. Slalu start 23 week tu kuat da rsa dri dlm dia tendang ke apa.. Ke sbb mkn byk sgt pown jd mcm ni ye.. Sbb rsa perut full..pdhal suami slalu ckp kite mkn mcm biase je..#firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

awk mkn berlemak..pedas..berminyak x..membuang ok x.bile berangin byk mknn and minuman kena elak.amal air suam or tea suam tp bkn sejuk..buah epal ijau