msuk 24weeks3days-susah na bring ngiring sakit tulg blkg

Ada x kes mcm sya.. bila na tidur je, na baring ngiring ke kiri tulg blkg skit, na bring ke knan je rsa x slesa..smua jd x kena..mcm mna na buat ni..

5 Balas

sama la sis,sy baru 23 week skg ni,mlm td start tido xselesa,pinggang sakit gila bila tido lpas tu dah urut pun sama gak smpai brapa kali lah tbgun untk betulkan posisi tido ,

Samaa la.. Tak tau macam mana selesanya.. Nk bngun pun susah.. Tapi xpelah x lama pun.. Saya dah nak masuk 30 weeks.. Harap semua dipermudahkan..😊

Lapik bantal bg selesa di pinggang. Biar bantal keliling kitaa. Boleh cuba

Normal sis😉✌

5y ago

Yke..mcm mna ye na tdo spya selesa..klo mlintang bleh ke

Normal

5y ago

Tp x slesa kn na tdo..