vit yg ok..

Msa bka bku kk bg sy obimin.. Mkn ok msuk papan ke3 mkn je asyik muntah sy skip 3ari xmkn ubat..arini prgi check up hb ok & mntk tukar ubat dpt zincofer tpi nurse ckp dos iron dia tggi klu nk try vitamin lain p bli kt farmasi.. Nk tya la ibu2 semua vit apa yg ok yer sblm g survey kt farmasi ni..sbb tgk zincofer jer rsa cm loya dh.. ? Tq semua...

1 Balas

Zincofer sy mkn oke.. Naik hb 12..mkn ubt zincofer dgn air oren sunquick.. Comfem x mual.. Sya dlu pregg mkn ubat tu gn air oren sunquick.. Klw mkn gn air putih mmg x boley..