Pendarahan: Keluar darah waktu hamil

morning..Saya hamil 2 bulan sekarng.Pagi tadi sy check pantiliner ada darah. Normal ke? perlu rujuk doc tak?

15 Balas

Penuh pentiliner ke atau just setompok? Hari sblmnya ada bersama dgn suami tak? Kalau ada itu kemungkinan cuma pendarahan hasil geseran. Kalau byk refer doktor sis

Kalau ada pendarahan masa tgh pregnant ni tak normal sis. Jumpa doktor dengan kadar sgera. Tak kisah lah banyak ke sikit pendarahan tu

Tak normal.. Jumpa doktor terus. Pendarahan sikit ke banyak kenaa jugak jumpa doktor takut ada apa-apa berlaku lagi ssah.

Better rujuk doktor sis..Kalau pendarahan masa awal kehamilan ni selalunya tak normal. Kena jumpa doctor untuk kepastian

Boleh jadi normal boleh jugak jd tak normal.. So better rujuk doktor. diaorang lagi berpenglmn.. semoga dipermudahkan

Tak normal ni. Pegi klinik cepat nnti dokter bg ubat kuat rahim. Dia akan stopkan pendrahan tu..

you must refer dr in klinik or hospital near you. i hope your baby sihat sihat saja.

Normal sis.. tapi kalau rasa mcm tak sedap hati and risau boleh rujuk doc terus

if u have any bleeding during pregnancy, better rush to the hosp..

refer doc sis..dlu sy pun fikir itu normal,tp last2, miscarriage