Pendarahan minggu ke 9 hamil

Siapa pernah lalui minggu ke 9 hamil tapi keluar darah..darah x banyak la macam baru period..sudah jumpa doc...x ada keguguran.#seriusnanya

5 Balas

saya pernah juga sebelum ni sampai 9 weeks je doc cakap threaten miscarriage, memang kena fully bedrest dan jangan buat kerja berat,

3y ago

sakit pinggang tk??sy tgh alami skrg..risau lahhhh

sy pn 9 mgu pnh bleeding n terus scan doc alhamdulillah bb msh ada n doc suruh bykkn rehat..now da 37 mgu 😊

Saya pregnant 2 bulan sama mcm sis. Jumpa doctor dia bg mkn ubat kuat kan Rahim smpai darah bhenti

aka 9 minggu tapi baru hari dara keluar seperti awak

sama aku pun mengalami sampai hari ni